Le Moulin de Flavion

10 personen / 5 slaapkamers & 5 badkamers / Electriciteit en verwarming geproduceerd door de watermolen / Gratis energiekosten / Oplaadpunt voor auto’s

Welkom bij “Moulin De Flavion”, een waar juweel van comfort, gelabeld 4 oren, genesteld in het hart van een oude molen met een rijke geschiedenis sinds 1265. Het was in 2017 dat Frédéric en Prisca deze voorouderlijke plek omvormden tot een warme gîte, waarbij comfort en charme, waar rust en gemeenschap met de natuur heersen.
Onze toewijding aan de natuur, ecologie en welzijn is de hoeksteen van de ervaring die we aanbieden. Om uw verblijf op te warmen, maakt ons verwarmingssysteem, aangedreven door een warmtepomp en het waterrad, zorgvuldig gerestaureerd, deel uit van een ecologisch verantwoorde aanpak. Bovendien voegt een infraroodcabine, die bevorderlijk  voor de bloedcirculatie is, gewichtsverlies en verlichting van spierpijn. Een oplaadpunt voor auto’s is beschikbaar voor onze huurders (tegen betaling).
De “Moulin De Flavion” is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een toevluchtsoord in de natuur, of het nu gaat om een ​​verkwikkend weekend of een weekje ontsnappen. Het is ook perfect voor vrienden die op zoek zijn naar een atypische ervaring, buiten de gebaande paden. Bovendien biedt de regio Maredsous een veelheid aan mogelijkheden voor jong en oud, variërend van culturele bezoeken tot rustgevende wandelingen en zonder vergeten de lokale proeverijen.
Onze 5 ruime slaapkamers, badend in een unieke sfeer, getuigen van de aandacht die aan elk detail is besteed. De tuin met vijver, de ruimte gewijd aan spelletjes en lezen, evenals de 6 beschikbare badkamers zorgen voor een comfortabel en onvergetelijk verblijf. We hebben de gîte ook voorzien van babyspullen, een badkuip, een wasmachine, een barbecue, een open haard, een betrouwbare wifi-verbinding, een televisie voor uw momenten van ontspanning en parking voor 6 voertuigen.
Veel mensen hebben verklaard dat de “Moulin De Flavion” een echte favoriet is, een onmisbare tussenstop in België. Daarnaast bieden wij een zeldzame functie: kosten (verwarming, elektriciteit en water) zijn volledig gratis.
Boek nu voor een unieke ervaring. De “Moulin De Flavion”, met een capaciteit van 10 personen, is veel meer dan een gîte, het is een uitnodiging tot ontdekking, ontspanning en gemeenschap met de natuur.

Uitrusting

Wat zit er in het huisje?

Hier vindt u een lijst met de uitrusting van het huisje “La Pommeraie”.

Location de vacances en pierre
5 slaapkamers

5 slaapkamers voor 2p (bedden van 90 x 200 cm).

Gîte de luxe en pierre
6 badkamers

Elke slaapkamer heeft haar eigen badkamer.

Gîte avec cuisine super équipée
Tuin & Vijver

Grote tuin en privévijver met buitenspelen voor kinderen.

Gîte 10 personnes Belgique
Infra Rood Cabin

Ideaal voor een goede bloedcirculatie.

Gîte authentique en pierre Belgique
Babyuitrusting

Kinderstoel en babybedje.

Gîte avec cheminée en pierre
1 badkuip

1 badkuip aanwezig op de 1ste verd.

Gîte pour groupe Flavion
Wasmachine

Aanwezig in de keuken.

Gîte de caractère en Belgique
Barbecue & Openhaard

Voor een aangename sfeer.

Gîte avec cheminée en pierre
Wi-Fi

Gratis en betrouwbaar.

Gîte de vacances Flavion
Televisie

Televisie en DVD in de woonkamer.

Gîte romantique en pierre
Parking

Gratis & privé parking.

Schuiven naar boven